içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Ayazma'nın Kumuna Reva Mı Bu?

Tarih: 24-05-2019

Ayazma'nın Kumuna Reva Mı Bu?

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ayazma Plajı'nda başlattığı istinat duvarı çalışması görenlerin tepkisine neden oluyor. Yolun kaymaması için başlatılan çalışmanın sezon başında yapılması başta Ayazma'daki işletmecilerin ve turizmcilerin tepkisine neden olurken, Ayazma'nın ünlü  ince ve doğal kumuna duvarda kullanılacak taşların, çakılların konulması hem turistlerin hem de adalıların tepkisini çekti.

 

İddialara göre Karayolları, çalışma başladıktan sonra Bozcaada Kaymakamlığı'na bilgi verdiğini, Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin'in de  çalışmanın bir an önce tamamlanması , çalışmanın kumsala zarar vermemesi için özen gösterilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan çalışma yapılan bölgede faaliyet gösteren bazı işletmeler müşteri de kabul edemiyor. İşletmeciler çalışmanın Mayıs ayı ortasında başlamasına isyan ediyor. Edinilen bilgilere göre, kaymakamlık ve işletme çalışmanın bir an önce tamamlanması için bastırırken, karayollarının çalışmanın 28 Mayıs tarihinde tamamlanacağını ifade ediyor.

FACEBOOK YORUM
Yorum