içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

"Belediye Personelimize Corona Virüsü Bulaştı"

Tarih: 30-06-2020

Küçükkuyu Belediyesi’nde görevli bir personel şehir dışında katıldığı bir cenaze töreni sonrası koronavirüse yakalandı. Koronavirüs tespiti sonrası bazı belediye çalışanları karantinaya alınırken, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan da yazılı bir açıklama yaptı.

 

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan gerekli tedbirleri aldıklarını ifade ederken; “Ülkemizi ve dünyamızı son 4 aydır etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı halen yayılmaya devam etmektedir. Ne yazıkki belediyemizin idari kısmında görev yapan ve Edremit’te ikamet eden bir personelimize şehirdışında katılmış olduğu bir cenazede koronavirüs hastalığı bulaştığı tespit edilmiştir. Bu durumu haber alır almaz ilgili sağlık kurumları ile iletişime geçerek gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Alınan tedbirler kapsamında idari bölümde görev yapan bazı çalışanlarımızın karantinaya alındığını sizlerle paylaşmak isterim” dedi.

 

Küçükkuyu’da her tür önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Balkan; “Sevgili hemşehrilerim, Küçükkuyu Belediyesi olarak bu zor koşullarda dahi önlemlerimizi alarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz ve çalışmaya edeceğiz. Bu zor günlerde sizlerden sosyal mesafe ve maske kurallarına uymanızı rica ediyor, mesai arkadaşıma ve ailesine acil şifalar diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUM
Yorum