içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Bunun Adı: "Rezalet"

Tarih: 30-11--0001

Bunun Adı:

Geçtiğimiz yıl siyasi kulisler şok bir iddia ile çalkalanıyordu. İddialara göre AK Partide bir dönem görev alan A.G isimli kadın, iş aramak için AK Partili yönetici ile önde gelen isimlerinden randevu alıp görüştüğü ve yardım istediği, konuştuğu kişilerle bir süre sonra konuyu Cinsel konulara getirdiği ve tüm bu konuşmaları videoya kayıt aldığı iddia ediliyordu.

 

GAZETECİ VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI YAKINLIĞI

A.G isimli kadın daha sonra Çanakkale'de gazetecilik yapan Z.D'ye olan bitenleri video kaydı ile anlattığı, çektiği video kayıtlarını da bu kişiye verdiği iddia ediliyordu. AK Partili yöneticilerin video kayıtlarını alan Z.D'nin ise bu kişileri arayarak tehdit ettiği iddialar AK Parti çevrelerinde konuşuluyordu.

 

BÜLENT TURAN'A ŞİKAYET EDİLDİ.. TURAN'A RAĞMEN..

Öte yandan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile video kayıtlarını elinde bulunduran Z.D isimli gazetecinin yakınlığı da parti içerisinde rahatsızlık yarattığı biliniyordu. Yıldıray Ölçek ile gazetecinin ilişkisi nedeniyle, birçok partili yöneticinin konuyu AK Parti grup Başkanvekili Bülent Turan'a aktardığı ve duruma el koyması istendiği de biliniyordu. A.G isimli kadınla AK Partili yöneticilerin yaptığı seks içerikli konuşmaların kayıtları, Z.D'nin bu kişileri tehdit ettiği her ne kadar konuşulsa da ortada somut bir bilgi olmadığı için hiç kimse açıkça konuşmuyordu.

PARTİ YÖNETİCİSİ TEHDİTLE İSTİFA ETTİRİLDİ!

Z.D'nin elindeki görüntüler ile AK Parti Merkez ilçe yöneticilerinden birine ulaşıp, partideki görevinden istifa etmesini istediği, istifa etmemesi halinde elindeki görüntüleri ailesine göndereceği yönünde mesaj gönderdiği iddialar arasında. AK Partili yönetici istifa baskılarına boyunca eğmeyince; Z.D isimli gazetecinin kendisine ait haber sitesinde isim vermeden yönetici ile ilgili bir haber yayınladığı, haberi okuyan yöneticinin de korkarak  Parti içerisindeki görevinden istifa ettiği öğrenildi.

 

MERKEZ İLÇE YÖNETİM TOPLANTILARINDA GÜNDEME GELDİ

AK Parti Merkez ilçe toplantılarında Yıldıray Ölçek'e Z.D ile ilişkisi nedeniyle ve video kayıtlarıyla tehdit yapıldığı konusu birçok kez gündeme getirildiği, buna rağmen Yıldıray Ölçek'in toplantılarda sessiz kalıp hiçbir şey yapmadığı da iddialar arasında. Tehditle görevinden 31 Mart yerel seçimleri öncesinde istifa eden yönetici daha sonra Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi oldu.

 

SOSYAL MEDYADAN HERKES ÖĞRENDİ

AK Partili eski yöneticinin Savcılığa yaptığı suç duyurusundan haberdar olan Sözcü Gazetesi muhabiri Mehmet Andaç, yaşanan olayları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. AK Partide konuşulan, bilinen ama ortay çıkmayan iddialar hakkında savcılığa yapılan suç duyurusundaki ifade tutanağını öğrendiğini belirten Mehmet Andaç; "Yıldıray Ölçek istenmeyen hedefteki kişiyi seçiyor, A.D. ise farklı yöntemler ile hedefe ilerliyor. Veriler elde toplandığında Z.D. ise haber yapma tehdidi ile hedefteki kişiyle kontak kuruyor. Hedefteki kişi istediklerini yaparsa konu kapanıyor" paylaşımında bulundu.

İSTİFA EDEN YÖNETİCİ, BAŞKANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU!

AK Parti Merkez İlçe eski yönetici kendisine kumpas kurularak istifa ettirildiği şeklinde bir beyan ile aktif görevdeki İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek hakkında suç duyurusunda bulundu. İstifa ettirilen yöneticinin savcılığa yaptığı suç duyurusunda; başına gelen olayların sorumlusunun AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek olduğunu iddia etti. A.G ve Z.D'den de şikayetçi olan yönetici ifadesinde başından geçenleri şöyle anlattı;

 

“BANA YÖNELİK TEHDİT VE HAKARET İÇERİKLİ MESAJLAR ATTILAR”

"Yıldıray Ölçek şuanda Merkez İlçe Başkanıdır. Benimle ilgili olarak internette Z.D isimli şahıs tarafından benim bayanlarla gayri ahlaki ilişkileri içerisinde olduğumu, FETÖ'cü olduğumu yazan haberler yapıldı. Bu haberi de Yıldıray Ölçek'in Z.D'ye yaptırdığını biliyorum. Bana yönelik tehdit ve hakaret içerikli mesajlar attılar. Benim istifa etmeme Yıldıray Ölçek'in yıldırma politikası istedi. Bende istifa ettim."

 

PARTİLİ YÖNETİCİLER ŞAHİT OLDULAR!

Yaşanan rezaletin adliyeye taşınması konusunda birçok kez konunun gündeme gelmesine rağmen hiç bir şey yapmayan Yıldıray Ölçek'in A.G ve Z.D hakkında birçok AK Partili yöneticinin de şahit olarak ifade vermeye hazır olduğu öğrenildi. Tehdit ve şantaja uğradığını iddia eden yöneticinin de bu kişileri şahit olarak şikayet dilekçesine eklediği de öğrenilen bilgiler arasında.

 

“KARALAMAYA YÖNELİK ÇABALAR”

AK Parti içerisindeki rezaleti sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Sözcü Gazetesi Muhabiri Mehmet Andaç'ın paylaşımlarının altına yorum yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise iddialar hakkında: “Bu algı yaratmak ve şahsımı karalamaya yönelik çabalar kesinlikle tutmayacak.Aslında bu benim üzerinden AK Parti ye zarar vermek üzere tezgahlanmış beyhude işlerdir” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUM
Yorum