içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Görsel Tanıtım Çadırı Tabyalara Kuruldu

Tarih: 16-06-2020

Görsel Tanıtım Çadırı Tabyalara Kuruldu

Geçtiğimiz Cuma sabahı Çanakkale İskele Meydanın da hareketli anlar yaşanmıştı. SİT alanı olarak belirlenen ve Çanakkale Belediyesinin sorumluluk alanına 375 metrekare büyüklüğünde 9 metre yüksekliğinde bir görsel tanıtım çadırı kurulmak istendi. İki TIR, İskele Meydanına izinsiz girmiş, girerken de yol kenarındaki beton dubalara zarar verilmişti.

 

İskele Meydanında giren iki TIR ihbarı üzerine zabıta ekipleri müdahale etmiş, Basın Enformasyon İl Müdürü ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kısa süreli tartışma yaşanmıştı. Koruma Kurulundan ve belediyeden izin alınmadan İskele Meydanında çadır kurulması üzerine çıkan tartışmalar Vali Orhan Tavlı'nın telefonuyla sonlanmıştı. Geçici olarak yıkımı gerçekleşen Nedime Hanım Kız Meslek Lisesi arazisine çekilen TIR'lardaki malzemeler dün Hamidiye Tabyalarına götürüldü.

 

HAMİDİYE TABYALARINA KURULDU!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına yakınlığı ile bilinen organizasyon şirketlerinden Haliç Medya Organizasyon şirketinin İskele Meydanında kurmak istediği 850 metrekarelik, 9 metre yüksekliğindeki gösteri çadırının Hamidiye Tabyalarına kurulumu tamamlandı.

 

VATANDAŞ RAHATSIZ OLDU!

Devasa boyutlardaki çadır, Hamidiye Tabyalarına kuruldu ama tartışma bitmedi. Bölge sakinlerinin manzaralarının kapatılması nedeniyle tepki Görsel Tanıtım çadırına tepki gösterdikleri öğrenildi. Bir yıl boyunca çadırın Hamidiye Tabyalarında kalacak.

FACEBOOK YORUM
Yorum