içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

"Makam, Para Kavgası Yapmıyorum; Yanlışın Karşısındayım"

Tarih: 15-08-2019

AK Partili Bülent Turan Su ve Vicdan Nöbeti tutan eylemcileri ikiyüzlülük ve eylemleri de samimiyetsizlik olarak tanımlamıştı. Turan'ın ifadelerine önceki dönem AK Parti Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu tepki göstermişti. Turan'ı kamuoyunu aydınlatmaya davet eden Babaoğlu; "Kardeşim hadi halk görmedi yeni fark etti. Sen devletsin sen de mi görmedin derler adama! Eğer ülke ekonomisi için bu yatırımın yapılması, dolayısı ile ağaçların kesilmesi elzemdi ise bunu anlat halka, bilgin varsa. Arama ruhsatları nedir hangi aşamada alınır akabinde işletme ruhsatı nasıl alınır bunları bilmek ondan sonra veriliş tarihlerini değerlendirmek lazım mutlaka gerekiyor ise, Daha önce maden dairesinden arama ve işletme ruhsatı almış biri olarak diyorum" açıklamalarında bulunmuştu. ,

 

"TURAN'IN KENDİSİ BİZZAT MAKAM TEKLİF ETTİ!"

Babaoğlu'nun isim vermeden Turan'ı sosyal medya üzerinden eleştirmesi sonrasında AK Partililerden tepki gördü. Babaoğlu'nu makam, mevki peşinde olmakla suçlayan partililere Haluk Babaoğlu sosyal medyadan yanıt vererek; "Bugüne kadar girmek istemedim ancak bu kadar itham karşısında cevap vermem gerektiğini düşünüyorum. Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan herkesin içinde defalarca bana hem de insanların içinde açık İl Genel Meclis Başkanlığı teklif etti mi etmedi mi? Ben bu talebi elimin tersi ile ittim mı itmedim mi? Para konusuna gelince çok şükür kimse bana teklif bile edemez. Sadece tetikçilik yapan haşhaşiler sağda solda dedikodu yapabilirler.  Demek ki neymiş!... Haluk Babaoğlu makam para kavgası yapmıyor, yanlış olanın karşısına dikiliyor Türk Vatandaşlığı görevini yapıyor. Biz Ezine evladıyız ve bu ilçede öleceğiz İnşallah! Menfaat duygusu veya yalakalık yapacağım diye tepki verenler gün gelir utanırlar" ifadelerini kullandı.

 

BABAOĞLU'NUN SÖZLERİNE ŞAHİTLİĞİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YAPTI!

Babaoğlu kendisinin makam ve mevki gözetmediğini, Bülent Turan'ın kendisine İl Meclis üyeliği tekliflerini geri çevirdiğini açıklarken; AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Fırat Akgün'den destek geldi. Akgün; "Ben buna şahidim hem de 3 kez. Birincisi Ankara da Bülent bey tarafından (8 kişi idik). İkincisi belediyede Jülide hanim tarafından (Jülide hanim ben haluk başkan). Üçüncüsü belediyede Gültekin Yıldız tarafından (Gültekin başkan, ben, Haluk başkan). Ben sorulursa sayın vekillerimizin ve il başkanımızın da bunu saklayacağını düşünmüyorum. O yüzden koltuk sevdalısı diyenlerin rüyalarında göremeyeceği makamları elinin tersiyle ittiğine ben bu dünyada da öbür dünyada şahitlik ederim abi" ifadelerini paylaştı.

FACEBOOK YORUM
Yorum