içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Metin Ümit Ural Delegelerle Kahvaltıda Buluştu

Tarih: 16-02-2020

Metin Ümit Ural Delegelerle Kahvaltıda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çanakkale İl Başkan adayı Metin Ümit Ural CHP’li il delegeleri ile birlik beraberlik dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda konuşma yapan CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık; “Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan büyük kurultayına giden yolda merkez ilçe seçimini gerçekleştirdik. İl kongre delegelerini ilçe kongremizde mahalle kongre delegelerimizin  katılımıyla belirledik. Örgüt seçimleri her zaman hareketlidir. Seçim sürecinin şeffaf açık geçmesi için katkıda bulunduk. Önümüzdeki süreçte sizlerin tercihleri bizler için çok önemli. Kadroları sizler belirleyeceksiniz. Tepeden inme değil çok sesli olarak bu süreci yaşıyoruz. Olumlu giden bu sürecin başarıyla sonuçlanmasını temenni ederim" dedi.

GÖKHAN: "METİN ÜMİT URAL'IN BAŞKANLIĞINI KUTLAMAYA HAZIRLANIYORUZ"
Katılımcı bi anlayışla Metin Ümit Ural'ın isminin tespit edildiğini söyleyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yaptığı konuşmada; "31 yıldır siyasetin içerisindeyim. Partinin tabanı esastır. Üyenin kabulü teveccühü desteği çok önemlidir. Biz bu dönem tüm üyelerin katılımıyla adayları tespit ettik. Başkan adayı ve meclis üyesi adaylarını seçimle tespit ettik. 3000 kişi gelip oy kullandı. Bu seçimlerin galibi CHP tabanıdır. Biz belediye gücünü kullanmadan siyaset yapıyoruz. İl başkan adayımız Metin Ümit Ural, Çanakkale’de çevre mücadelesinde olmazsa olmaz bir kimliktir. Bu süreçte hiçbir söze bakmayın. İradenizle hareket edin. İlçe başkanının Ankara’ya çağırılmasına engel olamayanlar il başkanı mı olacak? Biz tabana ve üyeye güveniyoruz.  Belediye çalışması ayrıdır siyaset ayrıdır. Bu parti katılımcı, sosyal demokrat partidir. Bundan çok memnunum. Katılımcı anlayışla yapılan tespitler sonucunda belirlenen Metin Ümit Ural’ı destekliyor başkanlığını kutlamaya hazırlanıyoruz. Demokrasi demokrasi diyoruz. Ya demokrat olacağız ya da bu işi bırakacağız" ifadelerini kullandı.

URAL: "BİZ KÜÇÜK BİR GRUBUN SİYASETİ DEĞİLİZ"
CHP'li delegelere hitap eden CHP Çanakkale İl Başkan adayı Metin Ümit Ural; “Benim ailem Cumhuriyet Halk Partisi.  Doğrudan demokrasiyi savunanlar olarak yola çıktık. Bu hareket içinde sizlerle omuz omuza yürümek istiyorum. Biz küçük bir grubun siyaseti değiliz. Herkesi bu sürece davet ettik. Nasıl bir yöntemle il başkanı adayı belirleyeceğimizi konuştuk. Aday arkadaşlarımızı değerlendirdiler. Sonuçta bana il başkanlığı teklif edildi. İkbal değil iktidar siyaseti düşündüğüm için kabul ettim. Cumhuriyetin kurucuları ile aynı yolda olduğumuz için adayız. Lider siyaseti değil, siyasetin liderler çıkartması için adayız. Amacımız ve yolumuz iktidar. İlişkilerle kirlenmiş siyasetin yanında değiliz. Bizlerle birlikte omuz omuza kol kola olmanızı diliyorum bu süreci birlikte yürütmeli hep beraber bu yolda yürümeliyiz" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUM
Yorum