içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Otomobilde 3 Gencin Cesedi Bulundu, 1 Genç Kayıp

Tarih: 05-02-2019

Otomobilde 3 Gencin Cesedi Bulundu, 1 Genç Kayıp

 Ezine'de, geçen cumartesi günü saat 21.30 sıralarında dereye düşerek suya kapılan ve yeri tesbit edilen otomobilin çakırtılması için saat 19.00'da çalışmalar başlatıldı. Olayın meydana geldiği yerden 250 metre uzaklıkta tespit edilen aracın çıkartılması için büyük bir vinç dere yatağına getirildi. Dalgıçların halatlarla bağladığı kırmızı renkteki otomobil vinç yardımıyla dereden çıkartılmaya başlandı. Bu arada bölgede bulunan gençlerin yakınları ise yaşananları endişe içerisinde izledi.  

 

Sudan çıkartılarak dere yatağına çekilen otomobilin çevresine, polis tarafından bariyer çekildi. Ardından olay yerinde bekleyen savcı ve olay yeri inceleme ekibi otomobilde inceleme yapmaya başladı. Yapılan incelemede 3 gencin cansız bedenleri otomobilin içerisinde bulundu. Ölenlerin kimliklerinin belirleme çalışmaları sürerken, kayıp olan 1 gencin bulunması için ise arama-kurtarma çalışmalarına yarın sabah saatlerinde devam edileceği öğrenildi.

Otomobilde bulunan üç cesedin kimlikleri, savcının yaptığı incelemenin ardından ailelerine teşhis ettirilerek belirlendi. Sürücü koltuğunda bulunan cesedin, Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Ferhat Çil'e (16) ait olduğu tespit edildi. Arka koltuktaki cesetlerin ise Çil'in okul arkadaşı Batuhan Kızıl (16) ile Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi 1. sınıf öğrencisi Mehmet Yalçın'a (16) ait olduğu belirlendi.

 

Cenazeler, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ambulansla Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İçi çamurla dolu 17 AAC 010 plakalı otomobil ise vinç yardımıyla çekiciye konularak, otoparka götürüldü.

FACEBOOK YORUM
Yorum