içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Turan: “83 Milyon Hep Birlikte Başaracağız”

Tarih: 03-12-2020

Turan: “83 Milyon Hep Birlikte Başaracağız”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, pandemi sürecinde alınan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin salgınla mücadelede sürecin başından bu yana örnek bir yönetim sergilediğini belirten Turan, “Sağlık çalışanlarımız ve ilgili kurumlarımız eşsiz bir mücadele veriyor. Özellikle sağlık çalışanlarımız bu süreçte şimdiden tarihe geçen büyük bir fedakarlık gösteriyor. Bizlere düşen ‘Tamam’ diye ifade ettiğimiz ‘temizlik, maske, mesafe’ kuralıyla birlikte açıklanan tedbirlere uymak.” dedi.

 

Virüsün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini artırdığını ifade eden Turan, “Ne yazık ki son günlerde vefat ve vaka sayılarındaki artış bizleri üzüyor. Devletimiz her türlü önlemi almaya çalışırken bizler de bireysel tedbirlerimizi ihmal etmemeliyiz. Bu insani ve vicdani sorumluluğumuz.

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale’mizde de ilk günden bu yana Valiliğimiz, İl Sağlık Müdürlüğü’müz, ilgili tüm kurumlarımız, Hıfzıssıhha Kurulu büyük bir özveriyle çalışıyor. Hemşerilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte şehrimizin tüm ilgilileriyle güçlü bir koordinasyon içindeyiz. Bunca emeğin boşa gitmemesi için tüm hemşerilerimizden maske, mesafe, hijyen ve sokağa çıkma kısıtlaması gibi tüm tedbirlere uymalarını özellikle istirham ediyoruz. İmkanı olan hemşerilerimiz mümkün olduğu kadar evde kalmalı. Aşı çalışmaları neticeleninceye ve salgın tehdit olmaktan çıkana kadar hassasiyet gösterelim. Yeni tedbirler kapsamında alınan, Cuma günü saat 21.00’de başlayacak ve Pazartesi saat 05.00’te son bulacak hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararına özellikle uymamız son derece önemli. Kovid-19 aldığımız tedbirler kadar güçlü değildir. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUM
Yorum