içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aynalı Pazar

Bugun...

Yeni Başkan Erkan Özkan 31 Yıllık Başkanı Yendi!

Tarih: 17-01-2022

Yeni Başkan Erkan Özkan 31 Yıllık Başkanı Yendi!

Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası’nda, kuruluşundan bu yana 31 yıldır başkanlık görevini sürdüren Emin Aktaş, rakibi Erkan Özkan’a yenilerek başkanlık görevini kaybetti. Son kez aday olduğunu söyleyen mevcut başkan Emin Aktaş ve yönetimi 114 oy alırken, rakibi Erkan Özkan ve yönetimi ise 130 oy alarak seçim yarışını kazandı.
 

Olağan Seçim Genel Kurul’una 285 üyenin 245’i katılarak oy kullandı. Oylama işlemi 17:00’de sona ererken, sandıklar açılarak oy sayma işlemi başladı. Oy sayma işlemi ile birlikte Erkan Özkan’ın başkanlığı ilan edilmiş oldu.
Erkan Özkan başkanlığında yeni yönetim kurulu Hüseyin Sert, İrfan Yavaş, Adnan Akçe, Hasan Canbaz, Ramazan Gören ve Sedat Tulnay’dan oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise İbrahim Yılmaz, İdris Karaman, Hilmi Uysal, Sevtap Şeker, Mustafa Taşkın, Hakan Salık ve Kamuran Arslan’dan oluştu. Denetim Kurulu asil üyeleri Sinan Eren, Ercan Tural ve Erdoğan Tekin’den oluşurken; denetim kurulu yedek üyeleri ise Serdar Yavaş, Mustafa Geçer ve Ahmet Süha Avcı olarak sonuçlandı.


Başkan seçilen Erkan Özkan’ın seçimi kaybeden Emin Aktaş’ın elini öpmesi ise takdir gördü. Seçim sonunda 31 yıldır başkanlık görevini sürdüren ve odanın kuruluşunda yer alan Emin Aktaş ise “Bizim odamızda kaybeden olmaz” dedi.


 
Seçim sonrası konuşan Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası yeni başkanı Erkan Özkan; “Güzel bir seçim yarışı gerçekleşti. Allah’ın izni, üyelerimizin takdiriyle benim başkanlığımdaki yönetimimiz görev almaya hak kazandı. Böylesi önemli bir görev için bizleri takdir eden üyelerimizin tamamına teşekkür ediyorum. Odamızın kuruluşundan bu yana büyük emekleri olan, odamızın bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan Emin ağabeyimize de bir kez daha teşekkür ediyorum. Emin ağabeyimizin yönetimindeki mesleki büyüklerimize de emekleri için teşekkür ediyorum. Konuşmamda da söylediğim gibi seçim biter, geçim başlar. Biz hep birlikte bu salondan el ele, kol kola çıkıyoruz. Allah herkesten razı olsun. Bir an önce görevimize başlayacağız. Bizi çok fazla iş bekliyor. Bu seçim sürecinde benimle birlikte yol yürüyen ve seçimi birlikte kazandığımız tüm büyüğünden küçüğüne tüm yol arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Allah destek veren vermeyen herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUM
Yorum